Media Ukkie dagen: uitnodiging

  • Media Ukkie dagen: uitnodiging

De media ukkie dagen worden dit jaar van 24 maart t.m. 2 april gehouden. Bibliotheek De Kempen organiseert een webinar media opvoeding door Denise Bontje.

Jonge kinderen groeien op in een wereld vol media. Ze lijken hun weg aardig goed te vinden in die ‘digitale wereld’ en gebruiken schermen ook steeds vaker en op jongere leeftijd. Een zorgelijke ontwikkeling? Ja... maar, afgelopen jaar heeft ons laten zien dat die digitale media ook kansen bieden.

Moet je kinderen nu helemaal weghouden van dat scherm of is het beter om te kijken wat ze doen met media en media af te wisselen? Een goede balans bieden is belangrijk.

Om je te inspireren organiseert Bibliotheek De Kempen een Webinar voor ouders, pedagogisch medewerkers, leerkrachten en andere geïnteresseerden. Tijdens het Webinar staat mediaopvoeding en bewust mediagebruik met jonge kinderen centraal.
Denise Bontje (DmaakthetBont en Mediasmarties) neemt je mee in de wereld van het jonge kind en laat je zien hoe je media bewust en in balans kunt inzetten. Thuis en op de groep.

Wil je weten welke media geschikt zijn en hoe je kunt zorgen voor variatie? Wil je meer weten over jouw rol bij mediaopvoeding?
Meld je dan aan voor het Webinar via de site www.bibliotheekdekempen.nl

 

Terug naar het overzicht

Informatie over testen bij ...

Informatie over testen bij Kinderen

GGD informatie m.b.t. het testen van kinderen

Jij bent welkom!

Jij bent welkom!

Ben jij al bijna 4, of lijkt het nog ver weg......

rapport en oudergesprekken

rapport en oudergesprekken

In de planning zijn oudergesprekken en rapport opgenomen.