Disclaimer

Privacy statement

We weten dat privacy een belangrijk issue is voor iedereen op het internet. Zeker wanneer je over privacy gevoelige informatie beschikt en met kinderen werkt. moeten we zoveel mogelijk waarborgen dat er geen misbruik gemaakt kan worden van materialen op de website.

SKOzoK en onze school respecteren volledig de privacy van iedere bezoeker van de website. Wij zijn erop gericht bezoekers van de site zoveel mogelijk zelf te laten bepalen welke informatie men wil bekijken. Er wordt naar gestreefd om zo weinig mogelijk informatie van bezoekers vast te houden. We verzamelen wel informatie over de bezoeker doordat het bezoek wordt geregistreerd en de webpagina's worden vastgelegd die worden bezocht. Deze registratie is anoniem.

Ontwikkeling

De SKOzoK  website en de websites  van de scholen  worden voortdurend vernieuwd met informatie. Er worden artikelen , foto's toegevoegd , nieuwe verslagen opgenomen en kalenders worden aangepast. Het kan voorkomen dat er materiaal opgenomen is dat u liever niet op een website wilt hebben of dat er informatie staat die onjuist is. U kunt dit dan kenbaar maken via het info email adres  van de school: zie contact.